CONTACT US

Εάν σας άρεσε το μοντέρνο μας στυλ και ψάχνετε το κάτι διαφορετικό στις εικόνες σας, θα χαρούμε να μάθουμε για εσάς.

Μοιραστείτε μαζί μας τo όραμά σας για την ημέρα εκείνη και επιτρέψτε μας  να συνεισφέρουμε σε αυτό.

 
Elegance Films
τηλ: 6906636515


Εαν σας άρεσε το μοντέρνο μας στυλ και ψάχνετε το κάτι διαφορετικό στις εικόνες σας, θα χαρούμε να μάθουμε για εσάς.

Μοιραστείτε μαζί μας τo όραμά σας για την ημέρα εκείνη και επιτρέψτε μας  να συνεισφέρουμε σε αυτό.

 
Elegance Films
τηλ: 6906636515

FAQ

Η βάση μας είναι το Λονδίνο και η Θεσσαλονίκη. Τα τελευταία χρόνια έχουμε καλύψει γάμους σε φανταστικά μέρη, τόσο στην Ελλάδα όσο και σε ολόκληρη την Ευρώπη. Το να ανακαλύποτυμε νέες μαγικές τοποθεσίες εξιτάρει τη φαντασία μας και ανανέωνει τη δημιουργικότητά μας. Είμαστε έτοιμοι να ταξιδέψουμε σε οποιδήποτε μέρος η αγάπη σας μας οδηγήσει.

Τα τελευταία χρόνια υπάρχει σημαντική πρόοδος παγκοσμίως στη βιντεοσκόπηση γάμων. Αυτό έχει δημιουργήσει πολλά studio που προσφέρουν αποκλειστικά την υπηρεσία αυτή. Έτσι και η δικιά μας ομάδα εξειδικεύεται στο κομμάτι της ιστορίας μέσω βίντεο.

Η φωτογραφία αποτελεί διαφορέτικη τέχνη και σας προτείνουμε να επιλέξετε ξεχωριστά τις δύο αυτές ομάδες (φωτογραφία-φιλμ) που εξειδικεύεται η καθεμία στο τομέα της.

Έχουμε εργαστεί στο παρελθόν με πολλούς φωτογράφους και οι σχέσεις μας ήταν πάντα άριστες. Δύο δημιουργικές ομάδες αν συνδυαστούν μπορούν να κάνουν θαύματα. Αισθητικά και δημιουργικά μπορεί ο ένας καλλιτέχνης να συμπληρώσει τον άλλον, με εσάς να βγαίνετε ο μεγάλος κερδισμένος.

Θα ήταν χαρά μας νας σας προτείνουμε, εφόσον ζητηθεί, μερικούς από τους καλύτερους φωτογράφους στην Ελλάδα και Ευρώπη.

Η ιστορία σας δεν ξεκινάει ούτε και τελειώνει την ημέρα του γάμου σας. Μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσής σας, και πλέον χωρίς το άγχος και το περιορισμό σε χρόνο και μέρος, θα συνεχίσουμε να καταγράφουμε εικόνες. Σε συνεννόηση με τον φωτογράφο σας και εσάς θα επιλέξουμε το μέρος και την ημέρα για μια next day εξόρμηση.

Εξίσου ενδιαφέρον θα είχει και ένα pre-wedding φιλμ. Δεν υπάρχει κάτι ποιό κουλ από το κινηματογραφικό σας story να παίζει σε projectora λίγο πριν την είσοδό σας. Εγγυημένα κάτι που θα σηζητάνε οι καλεσμένοι σας για πολύ καιρό.

Η επιλογή της μουσικής επένδυσης είναι σημαντική, και αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας σας. Επενδύουμε ώρες στην αναζήτηση της μουσικής για τα φιλμ σας με στόχο να δένει αρμονικά με το υλικό που έχουμε στα χέρια μας.

Θα σας ζητήσουμε μια λίστα με αγαπημένους καλλιτέχνες, τραγούδια και είδη μουσικής, την οποία θα λάβουμε υπόψιν μας, αλλά τον τελευταίο λόγο αφήστε τον πάνω μας και δεν θα χάσετε.

Ως επαγγελματίες δίνουμε τεράστια σημασία στη λεπτομέρεια και στη ποιότητα των φιλμ μας. Οι ιστορίες που δημιουργούμε αποτελούν διαχρονικό κειμήλιο και ως τέτοιο το αντιμετωπίζουμε. Η διαδικασία παραγωγής χρειάζεται κάποιο εύλογο χρόνο.

Ο μέσος χρόνος παράδοσης είναι περίπου 3-4 μήνες. Θα έχετε πρόσβαση σε σελίδα που θα σας ενημερώνει καθημερινά για την πρόοδο της εργασίας μας.

Χαρά μας θα ήταν να σας γνωρίσουμε από κοντά και να μάθουμε περισσότερα για εσάς. Θέλουμε να παρευρεθούμε στο γάμο σας τόσο ως επαγγελματίες όσο και ως φίλοι.

Σε περίπτωση που οι συνθήκες δεν το επιτρέψουν, θα πραγματοποιήσουμε ένα online call, όπου θα γνωριστούμε και θα συζητήσουμε λεπτομερώς.

Φυσικά. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε λεπτομέρειες.